Az idei év talán nem a legkönnyebb időszakként fog bevonulni az irodapiac történelmébe, mi mégis hiszünk a minőségi munkakörnyezet megtervezésének jövőjében. Így sok évnyi ötletelés és tervezés után ezt az évet választottuk, hogy a piacnak is megmutassuk saját fejlesztésű és hazai gyártású többfunkciós irodabútor megoldásunkat, a We Hive-ot. 

 

Zajmentes és szeparált munkakörnyezet, moduláris munkaállomásokkal

 

Mi, a BB Works Interior kollégái és a We Hive megálmodói hiszünk egy kényelmesebb, felhasználóbarátabb, magasabb minőségű és kevésbé stresszes munkahelyi környezet megteremtésében, mely egyaránt szolgálja a munkáltatók és a munkavállalók érdekeit.

Napjaink nagy alapterületű, egylégterű, modern irodáiban a felhasznált anyagok (beton, üveg, sima felületek) nem elnyelik, hanem visszaverik a zajt, ami jelentős stresszforrást jelent az ott munkát végzőknek. A hangosabb munkafolyamatokat megkövetelő munkahelyeken, kiemelten a call centerekben, a zajszennyezettség miatt a saját, elmélyült munkára való koncentrálás szinte lehetetlenné válik. Mára már a munkáltatók is felismerték, hogy a dolgozók jólléte, elégedettségük és motiváltságuk hosszú távú fenntartása, a cég sikerének egyik fő kulcsa lehet – iparágtól függetlenül. Egy jól teljesítő munkavállalóhoz pedig ugyanúgy elengedhetetlen az ergonomikus munkahelyi környezet, mint a hangelnyelő, zajcsökkentő akusztika.

Ezekre kínál naprakész megoldást a hazai fejlesztésű We Hive, mely szem előtt tartja a dolgozók produktívabb és kevésbé stresszes munkavégzését. Tervezéskor szintén célunk volt a személyes tér biztosítása minden egyes munkaállomáshoz. A We Hive integrálja a kreatív designt és az innovatív anyagokat, így biztosítva az ergonomikus, akusztikus és privát munkakörnyezetet akár egy open-space kialakítású irodában is. Külön öröm volt számunkra, hogy az egyedi gyártáshoz egy olyan hazai kivitelezőt találtunk, aki az általunk megálmodott minőségben, rövid határidővel tudja elkészíteni termékeinket.

 

Moduláris és többfunkciós munkahelyi környezet

 

A moduláris szerkezetnek köszönhetően az elemek könnyen variálhatók, az elrendezések szabadon alakíthatók, így funkciójukban eltérő területeket lehet létrehozni egy irodahelyiségen belül is.

A We Hive irodabútorai lehetőséget biztosítanak normál- és magas asztal elhelyezésére a felhasználó preferenciájához és az egyedi ergonómiai igényekhez igazodva. Emellett rövid munkamegbeszélésekhez, telefonbeszélgetéshez konferencia sarkok is kialakíthatók egyszemélyes fotelekkel vagy kétszemélyes kanapékkal.

Akusztikus, zajmentes iroda

 

A kényelmes munkavégzés érdekében a We Hive szövetes akusztikus falai megfelelő hangelnyelést, csendesebb munkavégzési feltételeket biztosítanak. Így a szomszédos munkaállomásokon is nyugodtan, zavartalanul lehet dolgozni, telefonálni egyidőben még a nagy alapterületű, open-plan irodákban és call centerekben is.

 

Szeparált munkaállomások

 

Az antropometria és ergonómia szabályait követve egy tágas, ám mégis személyes és praktikus munkatér hozható létre a We Hive segítségével. Fontos tervezési alapelv volt, hogy a magasabb minőségű munkakörnyezet kialakításával párhuzamosan megvalósítható legyen a munkavállalók számára fontos szeparáció és a privát szféra kialakítása is.

 

Egyedi, cégre szabható iroda design

 

Az iroda megjelenése fontos szerepet játszik minden a cég arculatában, így maga a munkatér is óriási hatást gyakorol az ott dolgozókra. A We Hive irodabútorok széles és egymással jól kombinálható szín-, anyag- és kiegészítő választékának segítségével bármely munkáltató arculatával harmonizáló, egyedi munkakörnyezet hozható létre.

 

Színek és anyagok – végtelen számú lehetőség

 

A színek, szövetek és anyagok nagy választékával a megrendelő cég profiljához illő, egyedi iroda design alakítható ki. A 15 féle választható szövet és 12 féle választható asztallap kombinációjából bármilyen stílusú We Hive munkakörnyezet megtervezhető, legyen az trendi, elegáns, fiatalos, minimalista vagy bohém.